
Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, στις 19:00, οι εκδόσεις University Studio Press διοργανώνουν εκδήλωση για τη μελέτη της Νικολέττας Γιαντσή-Μελετιάδη «Ιστορία του αστικού φαινομένου – Η ανάδυση των πόλεων της Φλάνδρας κατά τον Μεσαίωνα», στον χώρο Eteron.
Επιμέλεια: Book Press
Ο εκδοτικός οίκος University Studio Press διοργανώνει παρουσίαση της μελέτης Ιστορία του αστικού φαινομένου – Η ανάδυση των πόλεων της Φλάνδρας κατά τον Μεσαίωνα της Νικολέττας Γιαντσή-Μελετιάδη, Καθηγήτριας στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στον Χώρο Eteron (Λεωκορίου 38-40, Αθήνα, περιοχή Ψυρρή).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Θανάσης Γκιούρας (Καθηγητής Πολιτικής Θεωρίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης)
Αντώνης Λιάκος (Ιστορικός, Ομ. Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αθηνών)
Θωμάς Μαλούτας (Ομ. Ερευνητής Εθνικού Κέντρου Ερευνών & Ομ. Καθηγητής Κοινωνικής Γεωγραφίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο)
Βασίλης Νέδος (Διδάκτωρ Ευρωπαϊκής Ιστορίας, Δημοσιογράφος)























