
Ο Δημήτρης Γουλής παρουσιάζει το βιβλίο του «Από το Ρεζί Βαρδάρ στην Ξηροκρήνη: Πρόσφυγες και Εβραίοι σε μια εργατική γειτονιά της Θεσσαλονίκης (1926-1940)» (εκδ. University Studio Press) στις 31 Μαΐου, στο Κοινοτικό Κέντρο Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης.
Επιμέλεια: Book Press
Η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης και ο εκδοτικός οίκος University Studio Press σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Γουλή «Από το Ρεζί Βαρδάρ στην Ξηροκρήνη: Πρόσφυγες και Εβραίοι σε μια εργατική γειτονιά της Θεσσαλονίκης (1926-1940)», την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 και ώρα 19:30, στο Κοινοτικό Κέντρο Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης.
Ελένη Χοντολίδου, αναπληρώτρια καθηγήτρια, Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ
Στράτος Δορδανάς, επίκουρος καθηγητής ιστορίας, τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας ΑΠΘ
Δημήτρης Γουλής, επίκουρος καθηγητής Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ
Χαιρετισμό θα απευθύνουν:
Λάζαρος Σεφιχά, Αντιπρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης
Γιάννης Μπουτάρης, τ. Δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Συντονισμός:
Αλίκη Αρούχ, Υπεύθυνη Αρχείου Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης
* Η επίδειξη της πρόσκλησης είναι απαραίτητη για την είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης.
⇒ Μπορείτε να διαβάσετε τη συζήτηση του Δημήτρη Γουλή με τον Κ.Β. Κατσουλάρη, με αφορμή το βιβλίο του «Από το Ρεζί Βαρδάρ στην Ξηροκρήνη: Πρόσφυγες και Εβραίοι σε μια εργατική γειτονιά της Θεσσαλονίκης (1926-1940)» (εκδ. University Studio Press).