DaseinFest250

Για τέταρτη χρονιά φέτος, ο συγγραφέας Χρήστος Χρυσόπουλος, το ευρωπαϊκό δίκτυο Literature Across Frontiers, το ΕΚΕΜΕΛ και o πολυχώρος Dasein διοργανώνουν το DaseinFest, το μοναδικό φεστιβάλ στην Ελλάδα που φιλοξενεί σε σταθερή βάση νέους ξένους συγγραφείς στην Αθήνα και τους φέρνει σε "διάλογο" με νέους έλληνες δημιουργούς -όχι μόνο συγγραφείς, αλλά και εικαστικούς καλλιτέχνες, δοκιμιογράφους και ποιητές- σε ένα τετραήμερο πολυμεσικών εκδηλώσεων αλλά και συζητήσεων με το κοινό. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι πάντοτε ελεύθερη.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ιδέα του DaseinFest είναι πνευματικό τέκνο του συγγραφέα Χρήστου Χρυσόπουλου και της Αλεξάνδρας Μπούχλερ διευθύντριας του ευρωπαϊκού δίκτυου Literature Across Frontiers. Ξεκίνησε το 2008 στο Dasein Philosophy Cafe στην πλατεία Εξαρχείων και έκτοτε έχει αναπτυχθεί ραγδαία. Το DaseinFest επιμελείται κάθε χρόνο ένα σύντομο αφιέρωμα στους προσκεκλημένους συγγραφείς σε συνεργασία με το περιοδικό Εντευκτήριο. Συνεργάζεται με Φεστιβάλ και Εκθέσεις Βιβλίου στην Ευρώπη και την Ελλάδα, με ελληνικά πανεπιστήμια, περιοδικά και e-zines, πρεσβείες και πολιτιστικούς οργανισμούς. Οι ξένοι καλεσμένοι του, μεταφράζονται πάντοτε για πρώτη φορά στα ελληνικά από το ΕΚΕΜΕΛ ειδικά για την φεστιβάλ και μετά το πέρας των εκδηλώσεων στην Αθήνα φιλοξενούνται στο “Σπίτι της λογοτεχνίας” στην Πάρο.

Τα προηγούμενα χρόνια, από τη Διεθνή Λογοτεχνική Συνάντηση DaseinFest έχουν προσκληθεί ξένοι συγγραφείς όπως οι Άλεξ Επστάιν (Ισραήλ), Νόρα Ίκστενα (Λετονία),  Ίνγκριντ Στορχόλμεν (Νορβηγία), Ιβάν Χριστόβ (Βουλγαρία), Τομ Τσίβερς (Βρετανία), Γιόκσε Τσελεμπίογλου (Τουρκία) και άλλοι, καθώς και πολλοί ≪δικοί μας≫ όπως οι Κατερίνα Ηλιοπούλου, Χάρης Βλαβιανός, Ηλίας Μαγκλίνης, Φοίβη Γιαννίση και άλλοι.

Έχουν γίνει συνεργασίες με φεστιβάλ και φορείς όπως το ΕΚΕΒΙ, Διεθνείς Εκθέσεις βιβλίου Θεσ/κης και Κων/πολης, Φεστιβάλ Εδιμβούργου, ΑΠΘ, Βρετανικό Συμβούλιο, περιοδικό και πολυχώρος Εντευκτήριο στη Θεσ/κη, συμμετοχές σε διεθνή projects όπως τα Word-express και Metropoetica , αφιερώματα στη Βιβλιοθήκη της Ελευθεροτυπίας, στο Βήμα και σε άλλα έντυπα.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4-8 ΜΑΙΟΥ 2011

Το πενθήμερο πρόγραμμα του 2011 φιλοξενεί 18 προσκεκλημένους από την Ελλάδα (Αθήνα, Έδεσσα, Θεσ/κη), την Πολωνία, τη Βρετανία και τη Φινλανδία σε ένα τετραήμερο που περιλαμβάνει:

  • δίγλωσσες αναγνώσεις (στα ελληνικά και τη μητρική γλώσσα κάθε

προσκεκλημένου)

  • performances με τη χρήση πολυμέσων
  • συζητήσεις με το κοινό
  • κινηματογραφικές προβολές
  • παρουσιάσεις βιβλίων
  • Workshop στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Metropoetica· μια ειδικά σχεδιασμένη για τον χώρο του Dasein ηχητική εγκατάσταση του άγγλου sound artist Alan Holmes
  • ειδικό θεματικό πυρήνα με θέμα ≪Λογοτεχνία - Πόλη – Αρχιτεκτονική≫

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: Τετάρτη 4 Μαΐου – Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Βασίλης Αμανατίδης. Συγγραφέας, μεταφραστής και περφόρμερ. Έχει εκδώσει βιβλία ποίησης, πεζογραφίας, μεταφράσεις και επιμέλειες. Στο DaseinFest2011 θα παρουσιάσει μια multimedia performance με τίτλο ≪Τρικυμία: ένα video game≫ βασισμένη στο υπό έκδοση βιβλίο του ≪7: ποίηση για videogames≫ (εκδόσεις Νεφέλη).

Γιώργος Δρίβας. Η δουλειά του μοιράζεται μεταξύ κινηματογράφου και βιντεοτέχνης, έχει παρουσιάσει έργα του σε διεθνείς εκθέσεις και φεστιβάλ, ενώ έχει αποσπάσει πολλά διεθνή βραβεία. Στο DaseinFest2011 θα παρουσιάσει την ταινία του Empirical Data και θα συζητήσει με το κοινό.

Δήμητρα Κωτούλα. Ποιήτρια και μεταφράστρια των Louise Gluck, Jorie Graham, Sharon Olds. Στο DaseinFest2011 θα επιχειρήσει ένα σύντομο σχόλιο στο ≪σχεδιασμό≫ και την ≪οικοδόμηση≫ ενός ποιήματος με αφορμή δείγματα γραφής δημοσιευμένα αλλά και αδημοσίευτα.

Julia Fiedorczuk (Πολωνία). Ποιήτρια, μεταφράστια. Διδάσκει αμερικανική λογοτεχνία στο παν/μιο της Βαρσοβίας. Έχει εκδώσει τέσσερα βιβλία ποίησης, με τελευταίο το Tlen, για το οποίο της απονεμήθηκε το βραβείο Biuro Literackie 2009. Έχει μεταφραστεί στα αγγλικά, σουηδικά και σλοβενικά. Στο DaseinFest2011 θα διαβάσει από τη συνολική δουλειά της. Μια βραδιά με τίτλο ≪Lovers against a blue background≫.

Κωνσταντίνος Μπούρας. Έχει εκδώσει πολλές ποιητικές συλλογές και θέατρο. Στο DaseinFest2011 θα παρουσιάσει ένα υβριδικό κείμενο από την ανέκδοτη δουλειά του προσεγγίζοντας την αρχαιότητα, τα αρχιτεκτονικά μνημεία, την περιπλάνηση, τη διάχυση της κειμενικής και αφηγηματικής ταυτότητας.

Κωνσταντίνος Δ. Τζαμιώτης. Πεζογράφος Έχει γράψει τα βιβλία ≪Η συνάντηση≫ (Ίνδικτος, 2002), ≪Βαθύ πηγάδι≫ (Ίνδικτος, 2003), ≪O βαθμός δυσκολίας≫ (Ίνδικτος, 2004), ≪Παραβολή≫ (Καστανιώτης, 2006), ≪Η εφεύρεση της σκιάς≫ (Καστανιώτης, 2008). Στο DaseinFest2011 θα διαβάσει από την ανέκδοτη δουλειά του. Ένα εργαστήριο του συγγραφέα.

Κωνσταντίνος Ματσούκας. Συγγραφέας, κριτικός και textile artist. Το 2007 εκδόθηκε το βιβλίο του ≪Ημερολόγια χρήσης≫ (εκδόσεις Μελάνι). Στο DaseinFest2011 προβληματίζεται με αφορμή τον διχασμό του υποκειμένου μέσα από τον Λακάν και τις έρευνες της σύγχρονης νευροβιολογίας στους κατοπτρικούς νευρώνες (mirror neurons). Μια παρουσίαση με τίτλο ≪Ενδοοργανικοί καθρέφτες / Μίμηση-Αυτισμός / Πρωτογενής Ναρκισσισμός≫.

Σπύρος Παλούκης. Έχουν κυκλοφορήσει τρία βιβλία του: ≪Ο Καρλομάγνος και η κάμερα με τα μυστικά≫ (εκδόσεις Μαγικό Κουτί), το λεύκωμα ≪Έδεσσα≫ και ≪Daydreaming: Εκατό Έλληνες του Βελγίου ονειρεύονται την Ελλάδα≫. Στο DaseinFest2011 θα παρουσιάσει τη διαδρομή από το βιβλίο του ≪Ο Καρλομάγνος και η κάμερα με τα μυστικά≫ ως το ≪Daydreaming≫.  (θεματικός πυρήνας: Λογοτεχνία - Πόλη - Αρχιτεκτονική)

Αποστόλης Αρτινός. Συγγραφέας και δοκιμιογράφος. Από τις εκδόσεις Σμίλη κυκλοφορεί το βιβλίο του ≪Βίος ιδεόληπτος≫, δημοσιεύει κριτική βιβλίου στις εφημερίδες Αυγή και Ελευθεροτυπία και είναι ο συγγραφέας του blog Λεξήματα. Στο DaseinFest2011 αναζητά το εύθραυστο ίχνος του τόπου μέσα από τις αδύναμες αλλά και αδύνατες εγγραφές του. Το ανεντόπιστο του Πραγματικού του στην αδιαφάνεια της επιθυμίας. Μια ανάγνωση με τίτλο ≪Η τοπογραφία του πόθου≫.

Νίκος Βλαντής. Συγγραφέας. Έχουν εκδοθεί δέκα βιβλία του. Τελευταίο του έργο το δοκίμιο ≪Tractatus Magico-philosophicus≫. Στο DaseinFest2011 θα αναφερθεί στα ουτοπικά του μυθιστορήματα ≪Writersland≫ και ≪Λήθη≫, εξετάζοντας τη σχέση Αρχιτεκτονικής και Λογοτεχνίας υπό την ιδιότητα του συγγραφέα αλλά και του διδάκτορα πολεοδόμου. Μια ανάγνωση με τίτλο ≪Η αρχιτεκτονική της Ουτοπίας - Ο φανταστικός σχεδιασμός του χώρου και η χωρο-γραφία του ανύπαρκτου≫. Κατά τη διάρκεια του DaseinFest2011 ο Νίκος Βλαντής θα παρουσιάσει το νέο πρωτοποριακό έργο του, το βιβλίο-site Κοσμο-Ρεύμα www.cosmowave.gr

Zoe Skoulding (Ουαλία). Ποιήτρια, περφόρμερ και μουσικός. Διδάσκει Δημιουργική Γραφή στο παν/μιο της Ουαλίας. Έχει εκδώσει τέσσερα βιβλία ποίησης με τελευταίο το «Remains of a Future City≫ (2008). Συμμετέχει στην ομάδα ψυχογεωγραφικής εξερεύνησης ≪Parking non Stop≫. Στο DaseinFest2011 θα παρουσιάσει μια πολυμεσική περφόρμανς σε συνεργασία με τον sound artist Alan Holmes.

Sanna Karlstrom (Φινλανδία). Ποιήτρια. Έχει εκδόσει τέσσερα βιβλία ποίησης, με πιο πρόσφατο το ≪Harry Harlow’n rakkauselamat≫. Έχει μεταφραστεί εκτενώς, συμμετέχει σε πολλές ανθολογίες στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ και της έχει απονεμηθεί το βραβείο Helsingin Sanomat 2004. Στο DaseinFest2011 θα διαβάσει από το βιβλίο της ≪Architect≫.

Κώστας Χριστόπουλος. Εικαστικός καλλιτέχνης. Έχει πραγματοποιήσει δύο ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πλήθος ομαδικές. Είναι μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας ≪Φιλοπάππου≫. Στο DaseinFest2011 προτείνει μια διαδρομή μέσα από επιλεγμένα εικαστικά έργα, στα οποία γίνονται εμφανείς διαφοροποιήσεις που σχετίζονται με την εγκατάλειψη της θρησκευτικής αναφοράς του κόσμου. Μια εγκατάλειψη που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο τα έργα παράγονται και γίνονται κατανοητά.

Alan Holmes (Ουαλία). Καλλιτέχνης, μουσικός και δισκογραφικός παραγωγός. Έχει μακρά διαδρομή σε συγκροτήματα που εκτείνονται από την ψυχεδέλεια και το πανκ ως την experimental σκηνή με το τελευταίο του συγκρότημα Ectogram. Στο DaseinFest2011 θα πραγματοποιήσει μια κοινή performance με τη Zoe Skoulding.

(Μεμονωμένα Έργα)

Metropoetica - Οι γυναίκες γράφουν την πόλη. Ένα ευρωπαϊκό project επισκέπτεται την Αθήνα εξερευνώντας την αστική εμπειρία μέσα από ιδέες όπως η ψυχογεωγραφία, η πολυγλωσσία, η περιπλάνηση, η έμφυλη ταυτότητα. Μια συνεργασία. Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν υπό μορφή πολυμεσικού αρχείου κατά τη διάρκεια του DaseinFest2011.

The Confession Session Project. Πενήντα δύο άνθρωποι σ’ ένα μπαρ αφηγούνται πενήντα δύο ιστορίες. Πενήντα δύο μικρά κινηματογραφικά πορτρέτα εξομολογητικού χαρακτήρα, ως φιλοσοφικό παιχνίδι για τον τρόπο που τα γεγονότα και οι αρχές μας καθορίζουν τις αποφάσεις και τις πράξεις μας. Ένα project των Άλκη και Κώστα Γούναρη.

Μόνο οι Λέξεις Συνεχίζουν. Το βασισμένο στο ≪Confession Session≫ ντοκιμαντέρ της Καλλιόπης Λεγάκη, που κέρδισε το μεγάλο βραβείο της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Fipresci, του 13ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2011.

The Fleeting City. Μια εγκατάσταση ήχου, ειδικά σχεδιασμένη για το υπόγειο του Dasein από τον Alan Holmes, συνδυάζει ηχογραφήσεις από αστικά περιβάλλοντα, δημιουργώντας ένα μοναδικό ηχητικό τοπίο.

(Παρουσιάσεις βιβλίων)

Χάρης Βλαβιανός, ≪Τα σονέτα της συμφοράς≫, εκδόσεις Πατάκη.

Γιώργος Χαντζής, ≪Μπέλλα Μπουμ≫, εκδόσεις Publibook.

Τζούλια Γκανάσου, ≪Ομφάλιος Λώρος≫, εκδόσεις Γκοβόστη.

 

Επικοινωνία: Χρήστος Χρυσόπουλος cchrissopoulos@hotmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες, βιογραφικά στοιχεία των συμμετεχόντων και για να πληροφορηθείτε τις ώρες έναρξης των εκδηλώσεων επισκεφθείτε http://daseinfest.blogspot.com/ και http://www.dasein.gr

 

Ακολουθήστε την boopress.gr στο Google News και διαβάστε πρώτοι τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ανηφοράς»: Φεστιβάλ στη λογοτεχνική στράτα του Ψηλορείτη

«Ανηφοράς»: Φεστιβάλ στη λογοτεχνική στράτα του Ψηλορείτη

«Ανηφοράς»: με επίκεντρο τη λογοτεχνία, τις τέχνες και τις επιστήμες, μια νέα ομάδα έρχεται να εμπλουτίσει την πολιτιστική ζωή των Ανωγείων διευρύνοντας παράλληλα τον προβληματισμό σε θέματα γενικότερης απήχησης και ενδιαφέροντος.

Της Ιωάννας Σπηλιοπούλου

...
Στη Ρουθ Οζέκι το Γυναικείο Βραβείο Μυθιστορήματος για το 2022

Στη Ρουθ Οζέκι το Γυναικείο Βραβείο Μυθιστορήματος για το 2022

Το Book of Form and Emptiness της Αμερικανίδας-Καναδής συγγραφέα Ρουθ Οζέκι (Ruth Ozeki) τιμήθηκε με το Γυναικείο Βραβείο Μυ...

1ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων: «Στις γραμμές των συνόρων»

1ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων: «Στις γραμμές των συνόρων»

Ο κόσμος του βιβλίου πηγαίνει στα Χανιά! Από τις 29 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2022 λαμβάνει χώρα το 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, με πολλούς συγγραφείς, Έλληνες και ξένους, και κεντρικό θέμα: «Στις γραμμές των συνόρων»

Επιμέλεια: Book Press

Ο Δ...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

5 λεπτά με την Κωνσταντίνα Γιαχαλή

5 λεπτά με την Κωνσταντίνα Γιαχαλή

Πέντε λεπτά με μία συγγραφέα. Σήμερα η Κωνσταντίνα Γιαχαλή, με αφορμή το μυθιστόρημά της «Ποτέ δεν ξέρεις», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός.

Επιμέλεια: Book Press

Βρισκόμαστε στα ανέμελα χρόνια του 2004, όταν η Ελλάδα «νικούσε». Τι σημαίν...

Ιστορίες από την «Πολιτεία» των βιβλίων: Η Λουκία Δέρβη θυμάται...

Ιστορίες από την «Πολιτεία» των βιβλίων: Η Λουκία Δέρβη θυμάται...

Ένα πορτρέτο του βιβλιοπωλείου «Πολιτεία» πολυπρισματικό, φιλοτεχνημένο από τις αφηγήσεις και τις ιστορίες συγγραφέων και μεταφραστών. Σήμερα, η συγγραφέας Λουκία Δέρβη.

Επιμέλεια: Κώστας Αγοραστός

Η σχέση όλων μας με την ανάγνωση και τα βιβλία περ...

Νόρμπερτ Γκστράιν: «Θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για καλά βιβλία»

Νόρμπερτ Γκστράιν: «Θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για καλά βιβλία»

Ο Norbert Gstrein διερευνά με εντυπωσιακό τρόπο το δίλημμα όσων θέλουν να περιγράψουν έναν φόνο, στο βραβευμένο μυθιστόρημά του με τίτλο «Η τέχνη της δολοφονίας» (μτφρ. Χριστίνα Ντρέκου), που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Βακχικόν.

Της Αγγελικής Δημοπούλου

...

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

«Το μόνο της ζωής τους ταξίδι» του Ηλία Μαγκλίνη (προδημοσίευση)

«Το μόνο της ζωής τους ταξίδι» του Ηλία Μαγκλίνη (προδημοσίευση)

Προδημοσίευση αποσπάσματος από το αυτοβιογραφικό αφήγημα του Ηλία Μαγκλίνη «Το μόνο της ζωής τους ταξίδι – Μικρά Ασία. Οδοιπορικό σε πόλεμο και σε ειρήνη», που θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Επιμέλεια: Κώστας Αγοραστός

Άκουσέ με.

Σε όλη μας τη ...

«Το φυλαχτό» των Στίβεν Κινγκ & Πίτερ Στράουµπ (προδημοσίευση)

«Το φυλαχτό» των Στίβεν Κινγκ & Πίτερ Στράουµπ (προδημοσίευση)

Προδημοσίευση αποσπάσματος από το μυθιστόρημα των Stephen King & Peter Straub «Το φυλαχτό» (μτφρ. Μιχάλης Μακρόπουλος), το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Επιμέλεια: Κώστας Αγοραστός

2

...
«Το τραγούδι της γοργόνας» της Σαρµέιν Κλιφτ (προδημοσίευση)

«Το τραγούδι της γοργόνας» της Σαρµέιν Κλιφτ (προδημοσίευση)

Προδημοσίευση αποσπάσματος από το βιβλίο της Charmian Clift «Το τραγούδι της γοργόνας» (μτφρ. Φωτεινή Πίπη), το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Επιμέλεια: Κώστας Αγοραστός

Η Κάλυμνος μας αποκαλύφθηκε σταδιακά. Εκ π...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

«Σταυροδρόμια», «Σάγκι Μπέιν», «Η υπόσχεση»: Τρία σπουδαία σύγχρονα μυθιστορήματα

«Σταυροδρόμια», «Σάγκι Μπέιν», «Η υπόσχεση»: Τρία σπουδαία σύγχρονα μυθιστορήματα

Το μυθιστόρημα, ακόμη και την τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα, παραμένει το μεγάλο χωνευτήρι της πεζογραφικής φόρμας, ένας αφηγηματικός κόσμος ευρύχωρος και δεκτικός, που έχει τη μοναδική δύναμη να κινεί μεγάλους όγκους αφηγηματικού υλικού και να τους κατανέμει ομαλά μέσα στη διάρκεια μίας ή και πολλών δεκαετιών. ...

Έξι αστυνομικά μυθιστορήματα και ένα δοκίμιο του Όργουελ

Έξι αστυνομικά μυθιστορήματα και ένα δοκίμιο του Όργουελ

Έξι προσφατα αστυνομικά μυθιστορήματα και ένα δοκίμιο του George Orwell. Κλασικό και σύγχρονο βρετανικό, σκανδιναβικό αλλά και μια αυτοέκδοση ελληνικού αστυνομικού μυθιστορήματος μεταξύ των προτάσεων. Κεντρική εικόνα: Εικονογράφηση του Λιθουανού © Karolis Strautniekas.

Της Χίλντας Παπαδημητρίου ...

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οκτώ βιβλία για το «πώς φτάσαμε ως εδώ»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οκτώ βιβλία για το «πώς φτάσαμε ως εδώ»

Οκτώ βιβλία που μας βοηθούν να καταλάβουμε, ακόμη και σε καταστάσεις κρίσιμες και τραγικές όπως αυτές που ζούμε σήμερα, «Πώς φτάσαμε ως εδώ». Τα έξι είναι βιβλία ιστορίας, έρευνας και γεωπολιτικής και τα δύο είναι λογοτεχνικά έργα Ουκρανών συγγραφέων. Στην κεντρική εικόνα: Από διαδήλωση στο Βερολίνο την περασμένη Κυ...

ΠΡΟΘΗΚΕΣ

ΠΡΟΘΗΚΕΣ

Newsletter

Θέλω να λαμβάνω το newsletter σας
ΕΓΓΡΑΦΗ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

01 Ιουνίου 2022 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βραβεία Αναγνώστη 2022: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι σε όλες τις κατηγορίες

Ανακοινώθηκαν οι Μικρές Λίστες των υποψηφίων για βράβευση βιβλίων (2021) για τα Βραβεία του Αναγνώστη. Η απονομή των Λογοτεχνικών Βραβείων, έπειτα από δύο χρόνια διαδικ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

14 Σεπτεμβρίου 2021 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα βιβλία του χειμώνα: Τι θα διαβάσουμε τους μήνες που έρχονται (ανανεωμένο)

Επιλογές βιβλίων από τις προσεχείς εκδόσεις ελληνικής και μεταφρασμένης πεζογραφίας, ποίησης, βιογραφιών και δοκιμίων από 34 εκδοτικούς οίκους. Επιμέλεια: Κώστας Αγορα

ΦΑΚΕΛΟΙ