Τοξότη, καλόν ύπνο!

Εκτύπωση

antizodiaΤου Νίκου Κουνενή

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρ.-21 Δεκ.)
Η άγρια διαστημική καταιγίδα στον εικοστό οίκο σας ανάγκασε τον Άρη να αποσυρθεί άρον άρον, κατευθυνόμενος προς τον Υδροχόο. Το γεγονός αυτό ευθύνεται για τις αϋπνίες και το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου που σας ταλαιπωρούν εσχάτως.

 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκ.-19 Ιαν.)
Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει, που λέει και η παροιμία. Οι πυκνές νεφώσεις στην επικράτεια του ζωδίου σας δεν μου επιτρέπουν να γίνω πιο συγεκριμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιαν.-18 Φεβρ.)
Παρά την προηγηθείσα εκτίμησή μου, ο Άρης δεν εμφανίστηκε στο ζώδιό σας. Αντιθέτως, ο Πλούτωνας περιφέρεται ασκόπως μεταξύ του πέμπτου και του έκτου οίκου σας, επιδεινώνοντας τη συναισθηματική και διανοητική σας σύγχυση.

ΙΧΘΥΕΣ (19 Φεβρ.-20 Μαρτ.)
Δεν λέω, ευχάριστη είναι η απρόσμενη σεξουαλική σας επαναδραστηριοποίηση, αλλά κρατήστε κάποιο μέτρο. Αν συνεχίσετε έτσι, προβλέπω νέα διετία αδράνειας.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτ.-19 Απρ.)
Η επεισοδιακή συνάντηση δύο ανάδρομων πλανητών, έξι περίδρομων αστερίσκων και τριών ιππόδρομων μετεωριτών στην επικράτεια του ζωδίου σας ευθύνεται για τη δυσθυμία και την επιθετικότητα που σας χαρακτηρίζουν εσχάτως. Καλού κακού, αποφύγετε τις επαφές με άλλους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ
(20 Απρ.-20 Μαΐου)
Τα πράγματα θα πάνε περίφημα αν δεν στραβώσει κάτι στην πορεία. Μην εμπιστεύεστε τις σίγουρες επιλογές, αλλά μην εκτίθεστε και σε ρίσκα, διότι ενδέχεται να βρεθείτε προ εκπλήξεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου-21 Ιουν.)
Συγχαρητήρια. Παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς των άστρων, διατηρείτε την ασυγκράτητη αισιοδοξία σας. Κινηθείτε στην ίδια οδό και σε μία δεκαετία το αργότερο θα δικαιωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουν.-22 Ιουλ.)
Παρά τις καλές σας προθέσεις, η κατάσταση στην ερωτική σας σχέση θα επιδεινωθεί. Η λελογισμένη κατανάλωση αποστάγματος τσιπούρας (γνωστού και ως τσίπουρο) θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλ.-22 Αυγ.)
Ασυνείδητοι αστεροειδείς βολτάρουν στον ακάλυπτο χώρο του τέταρτου οίκου σας, ενοχλώντας τους ενοίκους και δυσφημίζοντας το ζώδιό σας. Διαμαρτύρομαι εμπράκτως για την εισβολή, αρνούμενος να προβώ σε οποιαδήποτε πρόβλεψη μέχρι τον τερματισμό της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγ.-22 Σεπτ.)
Η δουλοπρέπεια που επιδείξατε τον προηγούμενο μήνα δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, το ίδιο και η εριστικότητα που χαρακτηρίζει την τωρινή σας συμπεριφορά. Ακολουθήστε τη μέση οδό. Αν αποτύχετε πάλι, παρατήστε τα.   

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτ.-23 Οκτ.)
Η στενότητα που χαρακτηρίζει τα οικονομικά σας το τελευταίο διάστημα δεν οφείλεται στις αστρικές εξελίξεις αλλά στην κυρία Κατσέλη. Πιστέψτε με, οι περισσότεροι τα ίδια ζόρια τραβάμε, ανεξαρτήτως ζωδίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτ.-21 Νοεμβρ.)
Το όνομα του ζωδίου σας δεν δικαιολογεί τα δηλητηριώδη σχόλιά σας εναντίον φίλων και εχθρών. Μαζευτείτε όσο είναι καιρός, γιατί θα πληρωθείτε με το ίδιο νόμισμα.

Νίκος Κουνενής

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ταύρε, προσοχή στον Πλούτωνα!

Ταύρε, προσοχή στον Πλούτωνα!

του Νίκου Κουνενή

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απρ.-20 Μαΐου)

Η επίσκεψη του Πλούτωνα στον δέκατο έβδομο οίκο σας έχει εντείνει δραματικά την απαισιοδοξία σας. Δείξτε σωφροσύνη και μην ψυχοπλακώνεστε από τώρα. Τα χειρότερα αργούν ακόμα, τα καλύτερα ακόμα περισσότερο.

...

Κριέ, με γεια τα κέρατα!

Κριέ, με γεια τα κέρατα!

του Νίκου Κουνενή

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτ.-19 Απρ.) 

Κερασφόρο είναι το ζώδιό σας, οπότε μην παριστάνετε τους έκπληκτους για τις αποκαλύψεις σχετικά με τις πλουραλι...

Υδροχόος, όχι οινοχόος!

Υδροχόος, όχι οινοχόος!

του Νίκου Κουνενή

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιαν.-18 Φεβρ.)

Υδροχόος είστε, είπαμε, όχι οινοχόος, να κουβαλάτε φισκαρισμένες νταμιτζάνες και να μπεκροπίνετε νυχθημερόν σαν τον Ορέστη Μακρή. Ό,τι και να γράψω για το ...

Διαφήμιση
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
Tο ελληνικό βιβλίο στην 71η ΔΕΒ Φρανκφούρτης

Tο ελληνικό βιβλίο στην 71η ΔΕΒ Φρανκφούρτης

Πάνω από χίλιοι τίτλοι βιβλίων από δεκάδες εκδοτικούς οίκους θα προβληθούν από το Ελληνικό Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης, τη σημαντικότερη διεθνή έκθεση βιβλίου σε όλο τον κόσμο, που πραγματοποιείται από 16 έως 20 Οκτωβρίου, με κεντρικό σύνθημα «Δ...

Η πολιτική της ψυχανάλυσης: σύγχρονα προβλήματα, νέες προσεγγίσεις

Η πολιτική της ψυχανάλυσης: σύγχρονα προβλήματα, νέες προσεγγίσεις

Για τον συλλογικό τόμο «Η υποκειμενικότητα σε δοκιμασία στον σύγχρονο κοινωνικό δεσμό: Ερωτήματα της Ψυχανάλυσης» σε επιστημονική επιμέλεια της Βασιλικής Λίσσυ Κανελλοπούλου (εκδ. Πεδίο).

Του Χρήσου Ν. Τσαμπρ...

«Ο πόθος δοκιμή χωρίς απόλαυση»

«Ο πόθος δοκιμή χωρίς απόλαυση»

Για τη συγκεντρωτική έκδοση των ποιημάτων του Στρατή Πασχάλη «Στίχοι ενός άλλου – Ποιήματα 1977-2013» (εκδ. Μεταίχμιο).

Του Θοδωρή Παπαϊωάννου

...